LOKALT I NÆSTVED

Vi er engageret flere steder i byen. Både som enkeltpersoner og som kirkefællesskab.

En gruppe fra Sjølundkirken var initiativtagere til SjølundGenbrug og er involveret i genbrugsbutikken i Riddergade, som indsamler midler til socialt udsatte i Næstved og omegn. Bl.a. støtter SjølundGenbrug julehjælpen via byens kirker i samarbejde med Svovlstikkerne. Vi opfordrer til at blive frivillig i SjølundGenbrug eller melde sig ind i foreningen bag butikken.

Vi er med i Næstved Natkirke, hvor du kan blive frivillig. Natkirken holdes i midtbyens kirker i forbindelse med CityNight. Se mere på facebook

Vi er desuden med i det fælleskirkelige samarbejde, med både frikirker og Folkekirken.

Fra tid til anden stiller vi også vores ressourcer, kirke og faciliteter til rådighed for eksterne foreninger og andre initiativer i byen.