Sådan holder vi corona-sikre gudstjenester – opdateret 19. december 2021

Du kan trygt komme til gudstjeneste i Sjølundkirken.

Den 19. december 2021 blev der fastlagt nye corona-restriktioner for kirkerne og gudstjenesterne:

Der indføres arealkrav, så der maksimalt må være 1 deltager pr. 2 kvm. gulvareal, hvis deltagerne sidder ned, og 1 deltager pr. 4 kvm gulvareal, hvis deltagerne i det væsentlige står op.

Man skal bære mundbind, når man er indenfor og bevæger sig rundt. Når man sidder ned eller står op ved sin stol og synger, er det ikke nødvendigt med mundbind. Det samme gælder i Sjølundhuset, når vi drikker kaffe.

Der er desuden krav om coronapas ved gudstjenester, hvis der er adgang for mere end 100 personer indendørs. Det plejer ikke at ske på en almindelig søndag formiddag – undtagen hvis vi alle tog vores naboer med i kirke…

Vi vil stadig opfordre til fornuftig hygiejne-adfærd og respekt ift. hinanden, hvis nogen ikke ønsker at give håndtryk, knus osv.

Der vil stadig være håndsprit og vand og sæbe til rådighed for alle, og vi opfordrer til at man benytter det flittigt.