Retningslinjer for corona-sikre gudstjenester

Opdateret 14. juni 2020

Vi må være 1 person pr. 2 m2 i kirkesalen. Det vil sige, at vi må være omkring 80 mennesker til gudstjeneste i kirkesalen og omkring 60 i Sjølundhuset. Det er dog stadig begrænset af, at man skal holde min. 1 meters afstand til hinanden, og 2 meters afstand i kirkesalen, da vi synger under gudstjenesten. Så i praksis kan vi være ca. 50 personer i kirkesalen og ca. 40 i Sjølundhuset.

Når man ankommer til gudstjenesten, vil man blive tildelt en plads, da stolene bliver sat op efterhånden, så vi sikrer korrekt afstand. Familier og par må gerne sidde tættere sammen.

Ved kirkekaffen i Sjølundhuset skal der være mindst 1 meter imellem os. Stolene er blevet sat, så vi overholder dette.

Vi skal undgå håndtryk og knus, så vi må nøjes med at nikke pænt til hinanden eller bruge albuen 🙂

Vi skal sørge for god hygiejne og adfærd. Dvs. vi skal vaske hænder og bruge håndsprit. Der vil være sæbe og håndsprit tilgængelig i kirken og i Sjølundhuset.

Vi skal allesammen minimere berøring af fysiske kontaktpunkter (overflader, håndtag m.m.).

Der vil jævnligt blive foretaget afspritning af bl.a. håndtag og vandhaner.

Der vil være lukket af for adgang til kælderen for at minimere rengøringen. Derfor kan kun toilettet i forhallen og i Sjølundhuset benyttes.

Da kælderen er afspærret kan børnene ikke benytte den til at lege i. Derfor opfordrer vi forældre til at tage egne legesager med til børnene.

Vi ser frem til nogle gode gudstjenester og samlinger i Sjølundkirken i den kommende tid. Selvom det er lidt besværligt, må vi hjælpe hinanden med at få det hele til at fungere på bedste vis.

Kærligst
Lederteamet i Sjølundkirken