De aktuelle corona-forhold i Sjølundkirken

Opdateret 28. januar 2021

Den 7. januar kom der nye og skrappere corona-retningslinjer fra Kirkeministeriet, bl.a. at gudstjenester bør vare maks. 30 min., mindst 7,5 m2 pr. person, anbefaling om at undlade fællessang og et generelt forsamlingsforbud på maks. 5 personer til andre arrangementer. Retningslinjerne gælder foreløbig til og med den 28. februar.

Det er svært at få ovenstående til at fungerer i praksis, så derfor er det besluttet at aflyse alle gudstjenester og andre fysiske arrangementer i Sjølundkirken i perioden. Aflysningen gælder også Tirsdagsbøn, Fyraftensbøn, Torsdagscafé, Light og “Møder med Jesus“.

For ikke helt at undvære gudstjenesterne sender vi online-gudstjenester i lukke-perioden. De kommer hver søndag kl. 10.30, og de udsendes på Sjølundkirkens Facebookside og på kirkens Youtube-kanal. Glipper du live-udsendelsen kan de sagtens ses eller genses senere.

kærligst
Lederteamet i Sjølundkirken