Velkommen til Sjølundkirken

Kalender

No event found!

I Sjølundkirken finder du...

Børnekirke
3-12 år

Børnekirken foregår normalt hver søndag kl. ca. 10:50 – 12:00 under gudstjenesten.

Gudstjenester

Almindelig gudstjeneste: 
Søndag 10:30 i kirkebygningen

Brunchgudstjeneste:
Første søndag i måneden. Vi mødes kl. 10:00 i Sjølundhuset, og kl. 11:00 bevæger vi os til kirkebygningen til en kortere gudstjeneste.

Familienetværk, Light, bønnegruppe og
meget mere

Vores tro

Vi tror på Bibelen som Guds Ord. Vi tror, at Bibelen i sin helhed er Guds inspirerede Ord. Vi tror på Bibelens store historie, og forstår Bibelen som “Guds Ord gennem menneskers ord i historien”. Vi anser Bibelen for at være rettesnor for den kristnes tro og liv og kirkens mission.

Vores kærlighed til Bibelen er et udtryk for vores kærlighed til Bibelens Gud...

Vores liv

Troen på Jesus Kristus er for os noget dybt personligt, men ikke bare en privatsag!

Vi tror, at den kristne tro udleves i fællesskabet med andre, ved deltagelse i gudstjenester og igennem en åndelig praksis og dannelse, både i relationer og i en mangfoldighed af udtryksformer, som fx bøn, lovsang, dåb, nadver, givertjeneste, bibellæsning m.m...

Vores mission

Vi vil dele Guds kærlighed med mennesker i vores tid! Vi tror, at vi som kirke – sammen med alle andre kirker – er sendt til verden.

Vi er deltagere i Guds store mission – og vi er selv præget af den mission, vi deltager i. Det er vores opgave at dele de gode nyheder om Jesus Kristus med mennesker overalt, hvor Gud sender os...

Hvad kendetegner os?

Vores hjerte brænder for mennesker

Sjølundkirken rummer mange forskellige personligheder, men fælles for os alle er, at vi praktiserer næstekærlighed - at vi ønsker det bedste for vores medmennesker.

Det kommer til udtryk i tiltag som SjølundCare og forbønsgruppe, men også helt jordnært ved at tænke på og spørge ind til hinanden.

Vi vægter sang og musik

I Sjølundkirken elsker vi sang og musik, så det vægter vi naturligvis ved vores gudstjenester.

Vi forsøger at favne bredt og møde alle generationer med vores musik, og derfor byder vi både på klassiske salmer og moderne lovsang.

Vi dyrker fællesskabet

I Sjølundkirken er vi vilde med fællesskabet, vi gennem årene har opbygget. Der er plads til både mænd og kvinder, børn, unge, ældre og lige netop dig.

Denne fællesskabstanke har ført til bl.a. ungdomsgruppen Light og opstart af Familienetværk.

Vi er nytænkende og ikke bange for forandring

Sjølundkirken er på mange måder en kirke, der følger med tiden. Det kan både høres på lovsangen og ses på f.eks. vores hjemmeside, sociale medier eller vores brug af podcasts (hvor man kan lytte til søndagens prædiken).

Vi fokuserer på missionsarbejde

Vi tror, at vi som kirke, sammen med alle andre kirker, er sendt til verden. Vores fokus er, at Jesus Kristus skal blive tilbedt af mennesker fra alle folkeslag, stammer, lande og sprog. Alt hvad vi gør som kirke er præget af den mission vi ser os selv som deltagere i, Guds store mission.

Det er vores opgave at dele de gode nyheder om Jesus Kristus med mennesker overalt, hvor Gud sender os. Lokalt og globalt. Som enkeltpersoner og i organiseret mission. Derfor er vi kirke!

Vi sender og støtter derfor medarbejdere, som er involveret i mission i både Næstved og omegn, i Danmark og i andre nationer.

...

...

Sang og musik

Vi elsker sang og musik i Sjølundkirken!

Ved gudstjenesterne er der altid meget sang og musik. Det er kirkens lovsangsgruppe, som leder sangen og musikken. Musikstilen er nutidig og en variation af moderne lovsange og klassiske salmer. Vi forsøger at favne bredt og møde alle generationer i stil, udtryk og indhold.

Er du musikalsk, hvad enten det er som sanger eller musiker, og ønsker du at bruge dine evner til at ære Gud og tjene kirken, så er sang- og musiktjenesten måske noget for dig. Der øves hver anden torsdag.

Find os

Lokation

Præstøvej 12,
4700 Næstved

Følg os