I den sydindiske by Vijayawada ligger slumbyen Poornanandampet. I 2015 begyndte den lokale kristne organisation Faith Ministries med Samuel Finny Kollabathula i spidsen at besøge slumbyen. Det var første gang, at mange af beboerne oplevede, at folk udefra besøgte dem. Siden da har Faith Ministries uddelt hjælp og åbnet en kirke i området, hvor børn og voksne hver uge lærer Jesus at kende.

Børnehjem under opførelse

I slumbyen bor en stor gruppe forældreløse børn. Derfor har Faith Ministries besluttet at åbne et børnehjem med plads til 20-30 børn og enker i landsbyen Narsapur 100 km derfra. Går alt vel, er første etape indflytningsklar i 2018.

Sjølundkirken som platform

Et dansk-indisk venskab mellem Niels Brande, journalist i Næstved og medlem af Sjølundkirken, og den indiske præst Samuel Kollabathula baner nu vejen for at Sjølundkirken engagerer sig i projektet. Niels Brande var med til at lægge grundstenen til børnehjemmet i september 2016. Vi er platform for indsamlingen, nationalt og internationalt, og sender hjælpen videre.

Har du lyst til at bidrage og hjælpe indiske børn og enker til en lysere fremtid, kan bidrag gives via bankoverførsel til reg.nr: 0542  kontonr.:0000283839. Du kan også benytte MobilePay 71757857 (skriv Indien børnehjem på overførslen).

Der kan opnås §8A-fradrag for gaven ved opgivelse af CPR-nummer og navn til kirken. Husk også at skrive navn i overførslen.

Info, foredrag og historien bag projektet

Vi kommer gerne og fortæller historien bag projektet. Kontakt præst René Trost-Tryck på tlf. 40 91 38 72 eller koordinator Niels Brande på tlf. 28 83 32 55.

Du kan også følge projektet på facebooksiden Venner af Faith Orphan Childrens Home Narsapur her