Tirsdagsbøn

Hver tirsdag formiddag fra kl. 10.00-11.30 samles en gruppe mennesker i kirken for at bede for vort land, byen, byens kirker og en række samfundsaktuelle emner. Her er der ligeledes mulighed for at modtage personlig forbøn for sygdom, personlige problemer og behov. Alle er velkomne til tirsdagsbøn som er en åben gruppe. Kontakt gruppens ledere Esther og Peter Sørensen, tlf. 4970 8307, hvis du vil vide mere om dette netværk.

Forbøn og samtale

Kirkens præster og ledere står også til rådighed for personlig samtale og forbøn på andre tidspunkter. Se nærmere under kontakt, hvis du har brug for én, der kan tale med dig eller bede med dig.

Bøn for byen – frikirkerne sammen i bøn

Hver anden måned samles byens frikirker til bøn i én af kirkerne. Se kalenderen for næste samling.