Udflugt til Stevns og Rødvig

Søndag den 26. maj er der lagt an til en tur ud (ikke at forveksle med udtur) i det blå. Kirken har chartret en stor turistbus, og den kører først til Stevns Klint, hvor vi sammen spiser de hjemmesmurte klemmer (eller en lille fiks 3-retters – du bestemmer selv) i det grønne. Husk tæpper. Bagefter er der tid til lidt leg og måske en tur ned af trapperne til stranden (og op igen).

På vej hjem kører bussen omkring Rødvig havn, hvor man nok kan købe sig en is (en stor en, hvis man har taget turen ned og op af trapperne ved Klinten…)

Bussen kører kl. 10.30 fra Sjølundkirken, og der er opsamling ved Faxe Pinsekirke ca. 20 min senere.

Forventet hjemkomst sidst på eftermiddagen.

Prisen er KUN 20,- !!! og man skal tilmelde sig senest den 24. maj til René på telefon/sms 4091 3872 for at sikre sig en plads i bussen. Ellers må man gå (eller køre selv).

Husk at medbringe mad, kaffe, kage, tæpper og selvfølgelig godt humør (og godt vejr…)