Familienetværk hveranden tirsdag

Sjølundkirkens nye initiativ, Familienetværk, startede op den 6. november.

Thomas Andersson, som er initiativtager, fortæller: ”Familienetværket er et tilbud til familier og enlige, hvor f.eks. arbejdsløshed, sygdom, dødsfald eller skilsmisse har gjort et kraftigt indhug i ressourcerne. Der kan være mange årsager til at overskuddet forsvinder, og man har måske brug for støtte, opmuntring, stærkere relationer og et godt fællesskab.
Familienetværket er et pusterum midt i hverdagens mange krav og en mulighed for at være sammen med andre mennesker i lignende situationer. Ofte knyttes der bånd, som også holder gennem hele ugen og ikke kun på de faste arrangementer”,
slutter Thomas, som glæder sig til at komme i gang.
Man mødes hver 14. dag i Sjølundhuset. Aftenen begynder 17.30 med lidt aktiviteter for børn og voksne og derefter spiser man sammen. Arrangementet slutter kl. 19.30.

Kunne du tænke dig at være med i familienetværket, eller vil du høre lidt mere om det, så kontakt Thomas Andersson på tlf. 29 82 31 92, thomas@sjoelundkirken.dk eller tag en brochure, der ligger i kirkens forhal.

Kommentarer er lukket.