Juni-slutspurt på børnehjem i Indien

SLUTSPURT: 30.000 kroner er målet for vores juni-slutspurt på indsamlingen til børnehjemmet Faith Orphan Childrens Home i Narsapur i Indien. Det fortæller projektets danske kontaktperson Niels Brande. – Huset, som det står lige nu, har indtil videre kostet 70.000 danske kroner, og holder budgettet, mangler der blot yderligere 30.000 kroner for at kunne færddiggøre byggeprojektet. Dem forsøger vi at samle ind i juni måned, siger Niels Brande, som sidst i september drager en tur til Indien for at se byggeriet, og bidrage til at bringe det videre til den næste fase. – Sjølundkirkens lederteam har besluttet at vi som kirke også vil støtte børnehjemmets drift, når byggeriet er overstået, og det skal derfor afklares, hvordan det kommer til at foregå som partnerskab henover efteråret, fortæller Niels.

– Håbet og bønnen er, at børnehjemmet kan stå færdigt senere i år. Hjælp med at bede og giv en gode gave inden sommerferien. Bed især for fremtiden, når byggeriet er færdigt, og driften af børnehjemmet begynder, slutter Niels Brande.

Du kan fortsatte støtte projektet som Sjølundkirken har “adopteret” ved at give en gave på reg.nr.: 0542 kontonr.: 000283839. Gaven er fradragsberettiget ved oplysning af navn og cpr.nr. Der samles desuden ind på gudstjenesterne i juni måned.